Duurzame

Aanvullende diensten

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Onze aanvullende diensten

Wij staan er voor om u als klant volledig te ontzorgen bij het gasloos maken van uw woning. Vanuit die gedachte hebben wij dan ook een aantal aanvullende diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Van het monitoren van uw energiestromen en het instellen van de temperatuur via een app, tot het compleet vervangen van uw platte dak, we denken graag met u mee. Heeft u nog andere werkzaamheden welke u graag uitgevoerd ziet, laat het ons weten!

 

Zonnepanelen

PV-panelen zodat u uw verbruikte stroom zelf op kunt wekken.

Zonnepanelen
Slimme klimaatregeling

In elke ruimte de temperatuur regelen en desgewenst bewerken in een app.

Slimme klimaatregeling
Vloerverwarming en -koeling

Het aanbrengen van vloerverwarming en vloerkoeling kunnen wij in elke situatie regelen. Ook plafond- en wandverwarming behoren tot de opties.

Water vloerverwarming
Topkoeling

Uw warmtepomp kan voorzien worden van comfortabele topkoeling.

Topkoeling
Energiemonitoring

Altijd inzicht in uw energieverbruik en energie-opwek in een slimme app.

Energiemonitoring
Plat dak renovatie

Het vervangen, overlagen en/of na-isoleren van uw platte daken nemen wij graag voor onze rekening.

Plat dak renovatie

Samen naar een landelijke dekking

Gestart vanuit het centraal gelegen Kampen in het prachtige Overijssel. Inmiddels breiden we ons netwerk van aangesloten vakmensen snel uit en streven naar een landelijke dekking in 2024.

Ben jij die vakman/-vrouw die wij zoeken?

Onze warmtepompconcepten

Om uw woning op een efficiënte wijze gasloos te kunnen maken, maken wij gebruik van een drietal vaste warmtepompconcepten. Deze concepten bestaan uit een lucht-waterwarmtepomp, ventilatiewarmtepomp en een bodemwarmtepomp variant. Wij werken hierbij alleen maar met A-merk warmtepompen van Europese fabrikanten.

Financiering nieuwe warmtepomp

Vanuit zowel de overheid als vanuit diverse banken bestaan er gunstige leenvormen om uw woning te verduurzamen. Wanneer u overwaarde op uw woning heeft adviseren wij u om uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden van een groene lening te vragen. Vanuit de overheid is www.warmtefonds.nl opgezet. Bij deze instantie kan ook tegen een gunstig tarief geleend worden om uw woning verder te verduurzamen.

Daarnaast ontvangt u op al onze producten een substantiële subsidie vanuit de overheid. Uiteraard voorzien wij u van een advies en ondersteunen wij u bij het aanvragen van deze subsidies.