Gericht te werk gaan

Werkwijze

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Waarom nou juist Team Gasloos?

Om ons heen zien wij dat klanten gedwongen worden om over te stappen naar een gasloze woning. Helaas zien wij hierbij ook dat er maar weinig partijen zijn die echt verstand van zaken hebben en dus een goed advies kunnen geven over een verantwoorde overstap naar een duurzame woninginstallatie. Laat staan dat deze partijen in staat zijn om de klant te ontzorgen.

Team Gasloos is een team van no-nonsense installatie- en bouwkundige professionals die zijn opgegroeid in de bouw en installatietechniek. Wij hebben het tot ons doel gesteld om klanten middels een eerlijk en praktijkgericht advies te gaan ontzorgen, klanttevredenheid staat bij ons met stip op 1!

Wij werken altijd vanuit dezelfde werkmethodiek. Tijdens onze werkzaamheden hoeft u uw huis niet uit. We dragen zorg dat de werkzaamheden altijd in een aaneengesloten periode plaatsvinden. Hierdoor heeft u maximaal 4 à 5 dagen wat hinder van onze aanwezigheid en bent u snel gasloos en klaar voor de toekomst!

 

Van woningopname tot activatie & uitleg

Vanuit onze standaard werkwijze kunnen wij u op een efficiënte wijze helpen in het gasloos maken van uw woning.

Stap 1.

Woningopname

Na uw vrijblijvende adviesaanvraag maken we een afspraak om uw woning te komen bezoeken. Tijdens dit bezoek zullen wij een opname doen van de vereiste werkzaamheden en eventueel ons advies nog nader toelichten. We nemen dan ook uw huidig energieverbruik met u door.

Stap 2.

Ons voorstel

Met de gegevens die wij hebben verzameld tijdens de woningopname bepalen wij in detail het concept welke het beste bij uw woningsituatie past. Op basis hiervan kunnen wij u dan een optimaal prijsvoorstel doen voor het gasloos maken van uw woning.

Stap 3.

Afstemming

Nadat u ons opdracht hebt gegeven voor het gasloos maken van uw woning gaan we samen met u op zoek naar een geschikte datum voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Afhankelijk van de werkzaamheden die wij voor u gaan verrichten krijgt u een doorlooptijd en de impact die hierbij hoort.

Stap 4.

Montage

Op de gezamenlijk afgesproken montagedata komen wij uw woning ombouwen naar een gasloze woning. Onze monteurs zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart van de werkzaamheden en zullen op een nette manier uw woning voorzien van onze high-end duurzame techniek.

Wij zullen de diverse benodigde componenten zoveel mogelijk geprefabriceerd voorbereiden zodat de impact voor u zo minimaal mogelijk is.

Stap 5.

Activatie & uitleg

Wanneer onze monteurs klaar zijn met de montagewerkzaamheden dan is het systeem direct Plug&Play klaar om in bedrijf gesteld te worden. U krijgt van ons een uitleg en naslagwerk over hoe uw systeem te gebruiken.

Circa 6 weken na inbedrijfstelling maken wij nog een terugkomafspraak met u om te kijken of alles naar behoren functioneert en om eventueel nog aanvullende vragen te beantwoorden.

Team Gasloos ervaringen

Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
13:10 19 Jul 24
Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
Leendert VisserLeendert Visser
14:26 10 Jul 24
Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
Erik FennemaErik Fennema
18:45 17 Jun 24
Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
Raymond NoordamRaymond Noordam
08:58 25 Apr 24
Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
js_loader

Stap ook over naar gasloos wonen

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Binnen een week maken wij uw woning volledig toekomst proof!