Vraag & antwoord

Meestgestelde vragen

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Woning opname

Wanneer u vergaande interesse heeft dan komen wij bij u langs voor een opname. Tijdens de opname zullen we bekijken hoe uw huidige installatie is aangelegd. Tevens bekijken we of uw elektra-aansluiting in de meterkast afdoende is, of wellicht verzwaard moet worden door uw netbeheerder.

We nemen diverse maten op en zullen u van een advies voorzien voor de optimale wijze om uw woning gasloos te maken.

Een opname neemt ongeveer 1,5 tot 2 uur in beslag.

Wij vragen u om goed na te denken over het eventueel overstappen naar een gasloze woning. Zoals u begrijpt is ook onze tijd spaarzaam en moeten we dit goed inzetten. Wanneer een overstap naar een gasloze woning voor u echt een serieuze optie is dan komen wij langs voor een opname. Op dit moment doen wij dit nog kosteloos.

Het voorstel

De gemiddelde aanlevertijd van een offerte na een opname is maximaal 10 werkdagen.

Een voorstel bestaat uit een kostenopgaaf in de vorm van een offerte. Deze offerte is tevens voorzien van een omschrijving van de door ons uit te voeren werkzaamheden tijdens het gasloos maken van uw woning. In de offerte worden ook de eventuele aanvullende diensten aangeboden.

Naast de offerte krijgt u van ons het productblad van de warmtepomp die het beste past bij uw situatie. Ook zullen wij u een opgaaf doen van de te verwachten subsidie inclusief bijbehorende meldcode.

Hoe hoog de exacte subsidie is in uw situatie wordt bepaald door het type warmtepomp wat wij bij u gaan plaatsen. Wij zullen dit bedrag altijd vermelden in onze offerte.

Montage

De gemiddelde doorlooptijd van het gasloos maken van uw woning is 2-5 werkdagen, afhankelijk van wat we gaan doen. In uiterlijk 1 werkweek is uw woning dus volledig verduurzaamd.

In principe kunt u gewoon in uw woning blijven wonen en slapen ten tijde van onze werkzaamheden. Wanneer wij bijvoorbeeld vloerverwarming gaan aanleggen dan kan het wel zijn dat de woning tijdelijk leeggehaald moet worden in de ruimtes waar dit van toepassing is.

Wij werken zoveel mogelijk stofvrij. Zelfs bij het frezen van vloerverwarming komt maar een minimale stofontwikkeling vrij. Zo ervaart u zo min mogelijk impact van onze werkzaamheden.

Subsidie warmtepomp woningeigenaren

Bent u eigenaar van een koopwoning? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp. U ontvangt tot wel €4000,- subsidie voor een warmtepomp, afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest.