Samen staan we sterk

Over ons

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Team Gasloos is een team van no nonsense installatie en bouwkundige professionals die zijn opgegroeid in de bouw en installatietechniek. Wij hebben het tot ons doel gesteld om klanten middels een eerlijk en praktijkgericht advies te gaan ontzorgen, klanttevredenheid staat bij ons met stip op 1!

Doordat wij vanuit ons vakgebied al jarenlang te maken hebben met technieken als warmtepompen en vloerverwarming bezitten wij over een schat aan kennis en ervaring op dit gebied. Helaas is er een groot tekort aan technische vakmensen op de Nederlandse markt. Hierdoor is het vooral voor de particulier erg moeilijk om een geschikte partij te vinden die kan ontzorgen en voldoende kennis bezit om de klant van een goed advies te voorzien.

Om deze reden hebben wij besloten om onze expertise in te gaan zetten en klanten te gaan ontzorgen op dit gebied. Praktisch gerichte oplossingen en een eerlijk advies, dat is waar we voor staan.

 

Samen naar een gasloos Nederland

Alleen door krachten van vakmensen en expertise te bundelen kunnen we alle Nederlandse woningen gasloos krijgen. Team Gasloos is de praktische verbinder en uitvoerder van dit grote vraagstuk.

Team Gasloos bestaat uit ervaren en vakbekwame monteurs om het werk uit te voeren. Onze ingenieurs denken aan de voorkant na over het ontwerp en de benodigde techniek voor uw nieuwe duurzame installatie. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van een aantal partners met hun eigen duurzame expertise.

Een goede mix vakmensen op alle benodigde gebieden zonder onnodige overhead zorgt voor een eerlijke prijs voor de verduurzaming van uw woning. Al onze concepten zijn zoveel mogelijk modulair en prefabriceerbaar bedacht, zodat we deze snel en toch hoogwaardig kwalitatief kunnen uitvoeren. Minimale impact tijdens de werkzaamheden en maximale kwaliteit voor de lange termijn voor u als eindgebruiker.

 

Samen naar een landelijke dekking

Gestart vanuit het centraal gelegen Kampen in het prachtige Overijssel. Inmiddels breiden we ons netwerk van aangesloten vakmensen snel uit en streven naar een landelijke dekking in 2024.

Ben jij die vakman/-vrouw die wij zoeken?