Warmtepompconcepten

Lucht-waterconcept

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Het lucht-waterconcept

Een lucht-waterwarmtepomp is een combinatie van een buitendeel en een binnendeel. Het buitendeel lijkt op het buitendeel van een airco, dit buitendeel maakt van buitenlucht energie voor het verwarmen van uw woning. Deze warmte wordt getransporteerd naar uw binnendeel waar deze warmte of koude wordt afgegeven aan uw woning en aan een combiboiler voor het maken van warmtapwater.

Ten behoeve van warmtapwater maken we gebruik van een gepatenteerd warmteterugwinsysteem in uw warmtepomp. Hierdoor kunt u ook op het gebied van warmwater genieten van een hoog comfort niveau, zonder een grote boiler. Hieronder de meest belangrijke voordelen van deze oplossing.

Eenvoudige montage

Een lucht-waterwarmtepomp is snel aan te leggen en heeft de minste impact qua installatiewerkzaamheden. Wel is er een locatie nodig voor het buitendeel.

Meest vriendelijke aanschafprijs

De lucht-waterwarmtepomp heeft de meest vriendelijke aanschafprijs van de vierconcepten.

Topkoeling mogelijk

Het is met een lucht-waterwarmtepomp zelfs mogelijk om topkoeling toe te passen. Dit zorgt voor extra comfort in de steeds warmer wordende zomermaanden.

Andere warmtepomp concepten

Voor ieder een passende oplossing

Subsidie warmtepomp woningeigenaren

Bent u eigenaar van een koopwoning? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp. U ontvangt tot wel €4000,- subsidie voor een warmtepomp, afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest.

Team Gasloos ervaringen

Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
13:10 19 Jul 24
Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
Leendert VisserLeendert Visser
14:26 10 Jul 24
Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
Erik FennemaErik Fennema
18:45 17 Jun 24
Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
Raymond NoordamRaymond Noordam
08:58 25 Apr 24
Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
js_loader