De overstap naar

Gasloos wonen

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Welkom op de website van Team Gasloos. Onze ambitie is om samen met onze klanten Nederland verder te verduurzamen. Zo kunnen onze kinderen in de toekomst ook gebruik maken van het mooie wat onze wereld te bieden heeft.

Onze ambitie maken wij waar door onze klanten volledig te ontzorgen bij het verduurzamen van hun woningen. Middels onze kwalitatief hoogwaardige verduurzamingsconcepten kunnen wij een woning in slechts enkele dagen volledig transformeren naar een gasloze woning.

De 5 hoofdredenen van de overstap

Wat zijn de belangrijkste redenen om over te stappen naar een gasloze woning.

1. Klaar voor de toekomst

Zoals we ondertussen allemaal weten wordt in ons land het gebruik van aardgas steeds meer teruggedrongen. Aardgas is een grondstof die helaas niet oneindig beschikbaar is. Daarnaast zorgt aardgas via verbranding voor vervuiling van onze atmosfeer. We moeten dan ook zuinig omgaan met het gebruik van deze brandstof. Vanaf 2025 zal onze overheid de aanschaf van gasgestookte toestellen gaan verbieden. Door gasloos te gaan wonen bent u dus klaar voor de eisen die de overheid gaat stellen. Daarnaast wordt uw woning ook nog eens een stuk vriendelijker voor de natuur.

2. Bespaar op uw energierekening

Door uw te gebruiken energie zelf op te gaan wekken. Maar vooral ook door het toepassen van onze hoogwaardige en energie-efficiënte warmtepompen gaat u besparen op uw energierekening. Wanneer u ook elektrisch gaat koken kunt u de gasaansluiting in uw woning zelfs volledig laten verwijderen, waardoor u alleen al flink kan besparen op het betalen van vastrecht aan uw energieleverancier. De stap naar een zelfvoorzienende woning is met onze concepten makkelijk te zetten.

3. Comfortabele woning

Wanneer u uw woning laat uitrusten met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming dan krijgt u een comfortabel binnenklimaat. Daarnaast heeft u ook nog eens de mogelijkheid om dit uit te breiden met topkoeling, wat ook in de zomermaanden zorgt voor een veel beter binnenklimaat in uw woning.

4. Geen risico meer op koolmonoxidevergiftiging

Bij de verbranding van gas komt het zeer giftige koolstofmonoxide vrij. Elk jaar gebeuren er helaas een aantal dodelijke ongevallen door niet juist aangelegde of verouderde verbrandingsinstallaties.  Doordat uw woning volledig gasloos wordt, is dit risico 100% verleden tijd, wel zo prettig slapen!

5. Verhoog uw woningwaarde

Door het toepassen van een duurzaam warmte- en koude-opweksysteem verhoogt u per direct de waarde van uw woning.

Subsidie warmtepomp woningeigenaren

Bent u eigenaar van een koopwoning? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp. U ontvangt tot wel €4000,- subsidie voor een warmtepomp, afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest. Daarnaast zijn er ook tal van duurzame leningen en hypotheken beschikbaar waarin uw investering volledig en tegen lage rente worden gedekt.

Onze warmtepompconcepten

Om uw woning op een efficiënte wijze gasloos te kunnen maken maken wij gebruik van een viertal vaste warmtepomp concepten. Deze concepten bestaan uit een lucht-waterwarmtepomp, lucht-luchtwarmtepomp, ventilatiewarmtepomp en een bodemwarmtepomp. Wij werken hierbij alleen maar met A-merk warmtepompen van Europese fabrikanten.

Doordat wij vanuit een viertal vaste warmtepompconcepten werken zijn wij in staat uw woning binnen afzienbare tijd gasloos te maken. Hierdoor kunnen wij een deel van onze werkzaamheden reeds prefabriceren zodat de doorlooptijd van onze werkzaamheden in uw woning zo minimaal mogelijk is. Wij proberen de installatie zo veel mogelijk Plug&Play voor te bereiden. 

Wij kiezen er bewust voor om alleen A-merk warmtepompen van Europese fabrikanten te plaatsen. In landen als Zweden en Noorwegen wordt al meer dan 40 jaar verwarmd en gekoeld middels warmtepompen. Daarnaast heeft men in die landen te maken met veel grote temperatuurverschillen door zeer strenge winters en ook milde zomers, waardoor deze producten reeds langjarig onder extreme weersinvloeden getest en bewezen zijn. De grootste voordelen voor u zijn:

  • Bewezen A-merk warmtepomp, geen producten met kinderziektes.
  • Warmtepompen met de hoogste energie-efficiëntie op de markt.
  • Geen risico op vervelende onderhouds- of serviceklachten.
  • Lange levensduur van uw nieuwe warmtepomp.

Samen naar een landelijke dekking

Gestart vanuit het centraal gelegen Kampen in het prachtige Overijssel. Inmiddels breiden we ons netwerk van aangesloten vakmensen snel uit en streven naar een landelijke dekking in 2024.

Ben jij die vakman/-vrouw die wij zoeken?

Onze aanvullende diensten

Wij staan er voor om u als klant volledig te ontzorgen bij het gasloos maken van uw woning. Vanuit die gedachte hebben wij dan ook een aantal aanvullende diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Zonnepanelen

PV-panelen zodat u uw verbruikte stroom zelf op kunt wekken.

Zonnepanelen
Slimme klimaatregeling

In elke ruimte de temperatuur regelen en desgewenst bewerken in een app.

Slimme klimaatregeling
Vloerverwarming en -koeling

Het aanbrengen van vloerverwarming en vloerkoeling kunnen wij in elke situatie regelen. Ook plafond- en wandverwarming behoren tot de opties.

Water vloerverwarming
Topkoeling

Uw warmtepomp kan voorzien worden van comfortabele topkoeling.

Topkoeling
Energiemonitoring

Altijd inzicht in uw energieverbruik en energie-opwek in een slimme app.

Energiemonitoring
Plat dak renovatie

Het vervangen, overlagen en/of na-isoleren van uw platte daken nemen wij graag voor onze rekening.

Plat dak renovatie

Team Gasloos ervaringen

Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
13:10 19 Jul 24
Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
Leendert VisserLeendert Visser
14:26 10 Jul 24
Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
Erik FennemaErik Fennema
18:45 17 Jun 24
Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
Raymond NoordamRaymond Noordam
08:58 25 Apr 24
Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
js_loader

Stap nu over naar een gasloze woning

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Binnen een week maken wij uw woning volledig toekomst proof!