Op naar een landelijke dekking

Voor vaklieden

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Samen naar een gasloos Nederland

Om onze ambities nog verder waar te maken zijn wij op zoek naar vakmensen. Ben je het zat om tegen te scherpe uurtarieven voor de grote bedrijven te moeten werken? Vind je het leuk om je expertise in te zetten bij particuliere klanten? Wil je werken met A-kwaliteit producten? Sluit je dan snel aan bij Team Gasloos.

Zelf opgegroeid in de installatietechniek weten wij waar zzp-ers, goede monteurs en montagebedrijven tegenaan lopen. Werken tegen (te) lage tarieven, slecht georganiseerde projecten met een dito werkvoorbereiding. Bij Team Gasloos geloven wij er in dat de vakman degene is die het moet doen. Daar is onze waardering dan ook naar, dus wil je werken voor een goed uurtarief meld je dan snel aan. Ook het aannemen en zelf aandragen van projecten voor ons concept behoort tot de mogelijkheden. Zo kun jij zelf verder ondernemen en helpen wij je met de ondersteunende zaken als werkvoorbereiding, calculatie en prijsafspraken met leveranciers.

Nog geen ervaren vakman, maar wil je wel graag opgeleid worden als Duurzame Vakman?  Ook daar hebben wij uiteraard plek voor!

Waar wij naar op zoek zijn

Wij zijn op zoek naar vakbekwame monteurs en aankomende vaklieden die graag wat meer eer uit hun werk willen halen.  

Voldoe jij aan de volgende eigenschappen, meld je dan snel aan!

 • Vakbekwaam installateur.
 • Twee rechterhanden.
 • ZZP-er, eigen onderneming of wellicht in loondienst.
 • Meer dan alleen montagemedewerker.
 • Goed willen verdienen.

Wat wij bieden

 • Zeer goede uurtarieven/projectprijzen.
 • Top georganiseerde projecten.
 • Werken met A-merken.
 • Goede werkomstandigheden.
 • Snelle betaling.

  Meld je aan als vakman/vrouw

  Wanneer je onderstaand formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  Uw gegevens

  Team Gasloos ervaringen

  Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
  13:10 19 Jul 24
  Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
  Leendert VisserLeendert Visser
  14:26 10 Jul 24
  Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
  Erik FennemaErik Fennema
  18:45 17 Jun 24
  Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
  Raymond NoordamRaymond Noordam
  08:58 25 Apr 24
  Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
  js_loader