Team Gasloos

All-electric warmtepomp

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Een aangename temperatuur met een full-electric warmtepomp

Altijd een aangename temperatuur in huis, zonder torenhoge gasrekening? Bij Team Gasloos, dé specialist in gasloze warmte en energie in huis, helpen we u graag met de overstap naar een duurzame toekomst. Onze A-merk warmtepompen zijn full-electric en zeer efficiënt. We adviseren en installeren de beste warmte-installatie voor uw situatie, zodat u optimaal profiteert van de voordelen, zoals lagere energiekosten en waardevermeerdering van uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden met een all-electric warmtepomp? Laat uw gegevens achter en ontvang vrijblijvend advies op maat.

Wat is een ‘all-electric’ warmtepomp?

Met ‘all-electric’ warmtepompen worden warmtepompen bedoeld die volledig op elektriciteit werken. Ze worden ‘all-electric’ genoemd, omdat ze geen gasaansluiting nodig hebben om uw huis te verwarmen. Dit in tegenstelling tot hybride warmtepompen, die wél gedeeltelijk op gas werken. Als Team Gasloos adviseren wij om gelijk de stap te maken naar een all-electric oplossing. Desgewenst kunnen wij wel met u meedenken in een hybride oplossing.

De voordelen van een all-electric warmtepomp

Het laten installeren van een all-electric warmtepomp levert verschillende voordelen op. De constante, aangename temperatuur zorgt voor extra comfort. Vele voordelen zitten aan de financiële kant. Zo bespaart u op de energiekosten door van het gas af te gaan, en bent u minder gevoelig voor fluctuaties in de energieprijzen. De waardevermeerdering van uw woning kan ook goed uitkomen. Verder zijn er subsidies zoals de ISDE beschikbaar, die de kosten voor all-electric warmtepompen flink kunnen drukken. 

Drie elektrische waterpompconcepten

Elektrische warmtepompen zijn er in verschillende soorten. Wij houden van overzicht en verdelen onze oplossingen in drie concepten, gebaseerd op de techniek en toepassing:

  • Lucht-water: Dit concept maakt gebruik van buitenlucht om warmte en warm tapwater te leveren aan uw huis. Het kan ook zorgen voor koeling op warme dagen. We vervangen uw oude cv-ketel door een A-merk lucht-waterwarmtepomp, met een combitoestel met boiler, een binnen- en een buitendeel. In combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming zorgt dit voor een zeer comfortabel binnenklimaat in uw huis.
  • Ventilatie: De all-electric ventilatiewarmtepomp maakt gebruik van uw bestaande ventilatiesysteem. De afgezogen binnenlucht wordt gebruikt om warmte te leveren en warm tapwater te produceren. De A-merk ventilatiewarmtepomp vervangt de cv-ketel, met een combitoestel met boiler en ventilator binnen. Ook bij dit systeem kan een afgiftesysteem zoals vloerverwarming worden toegepast.
  • Bodemenergie: Dit is het meest duurzame concept, waarbij energie uit de bodem wordt gehaald via een warmte-/koudebron. Het hele jaar door wordt warmte of kou uit de bodem gehaald voor verwarming en koeling. A-merk warmtepompen met een geavanceerd boilersysteem zorgen voor warm water op een energiezuinige manier. Vloerverwarming zorgt voor comfort.

Warmtepomp + vloerverwarming

Zoals u ziet, kunnen we in onze oplossingen met all-electric warmtepompen ook de installatie van vloerverwarming integreren. Deze combinatie is een efficiënte, comfortabele en toekomstbestendige manier om uw woning te verwarmen. Vloerverwarming verwarmt een groot oppervlakte met een lage temperatuur. Dit levert door de hele woning een gelijke, comfortabele temperatuur op zonder koude plekken. Ook hoeft de warmtepomp minder hard te werken om de woning op temperatuur te houden dan met bijvoorbeeld radiatoren.

Tip: voeg ook zonnepanelen toe aan de mix. Zo komt u nog dichter bij energie-onafhankelijkheid. Met energiemonitoring en slimme klimaatregeling kunt u bovendien nóg meer besparen op de energiekosten. Lees meer >

De beste all-electric warmtepomp …. voor u

Bovenstaande concepten zijn voor ons een leidraad. We ontwerpen altijd een oplossing op maat met daarin de beste all-electric warmtepomp voor uw situatie. Hoe? Maak kennis met onze klantgerichte werkwijze:

  1. Woningopname: We bezoeken uw woning, evalueren de benodigde werkzaamheden en bespreken uw energieverbruik.
  2. Voorstel: We stellen een concept voor en bieden een prijsvoorstel aan.
  3. Afstemming: We plannen de werkzaamheden en bespreken de planning en impact.
  4. Montage: Onze monteurs installeren de apparatuur met grote deskundigheid en minimale hinder.
  5. Activatie & uitleg: We activeren het systeem en geven uitleg over het gebruik. We plannen ook een follow-up afspraak na ongeveer 6 weken.

Van het gas af met Team Gasloos

Team Gasloos is er voor alle huiseigenaren, van particulier tot en met VVE’s en woningbouwverenigingen. Heeft u één of meerdere woningen die u van het gas af wilt halen, neem dan zeker contact met ons op. Dat kan door uw gegevens achter te laten, waarna we u spoedig terugbellen, of door ons te bellen of mailen. Wij kijken direct of een all-electric warmtepomp bij u mogelijk is. Zo ja, dan gaan we aan de slag met uw warmte- en energie-oplossing op maat. Welkom bij Team Gasloos!

Stap ook over naar gasloos wonen

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen, bijvoorbeeld via www.warmtefonds.nl. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Wacht niet langer, vraag nu een vrijblijvend advies voor uw woning aan.