De overstap naar

Gasloos verwarmen

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Overweegt u de overstap naar gasloos verwarmen? Bij Team Gasloos moedigen we deze keuze aan als een belangrijke stap naar een duurzame toekomst. Steeds meer huiseigenaren kiezen voor alternatieven zoals een warmtepomp met vloerverwarming om kosten te besparen en bij te dragen aan een schonere leefomgeving. Doe de bespaarcheck en weet direct hoeveel u kunt besparen, of neem contact op voor persoonlijk advies. We ontwerpen samen met u een gasloze oplossing op maat.

Waarom gasloos verwarmen?

Veel mensen kiezen voor gasloos verwarmen vanwege het vooruitzicht van besparen op de energierekening en het overheidsbeleid richting een gasloze energievoorziening. Met een zeer hoog rendement haalt de warmtepomp warmte uit de bodem of de lucht naar binnen. De cv-ketel kan plaats maken voor een boiler voor de warmwatervoorziening en efficiënte vloerverwarming voor een aangename binnentemperatuur. Met een gasloos verwarmingssysteem hoeft u alleen nog elektriciteit af te nemen. 

Tip: wek uw eigen energie op met zonnepanelen en sla dit op in een thuisbatterij. Regel en monitor uw energieverbruik met geavanceerde apps. Interessant? Lees meer over onze aanvullende diensten.

Stap voor stap naar gasloos wonen

Wilt u gasloos verwarmen of helemaal van het gas af? Bij Team Gasloos begeleiden we u stap voor stap. 

  • Na een woningopname door onze specialisten ontvangt u een gedetailleerd plan, inclusief een analyse van uw energieverbruik en woonwensen. We stellen met een van onze moderne en innovatieve waterpomp-concepten de oplossing samen die perfect past bij uw woning en budget. 
  • Onze ervaren monteurs zorgen voor een professionele installatie, met minimale verstoring van uw dagelijkse leven. Uw systeem wordt gebruiksklaar geleverd en u krijgt gedetailleerde uitleg over het gebruik en onderhoud ervan.
  • Nazorg en subsidies: na oplevering maken we een afspraak om langs te komen voor een evaluatie en het beantwoorden van vragen. Zo zorgen we dat u optimaal profiteert van uw nieuwe gasloze systeem. Bovendien helpen we u graag bij het benutten van beschikbare subsidies, zoals de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en duurzame financieringsmogelijkheden.

Onze vaklieden maken het waar

Het team van Team Gasloos bestaat uit ervaren professionals in de installatietechniek en bouwkunde, versterkt door ambitieuze leerling-monteurs. Zij maken het waar: onze ambitie om heel Nederland gasloos te (helpen) maken. Ben je zelf een gedreven (aspirant) installateur die de fijne kneepjes van gasloos verwarmen kent of wil leren? Op de pagina Voor onze vaklieden lees je hoe we onze professionals waarderen met goede uurtarieven en werkomstandigheden.

Klaar voor de toekomst?

Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van gasloos verwarmen met Team Gasloos. Bent u klaar voor de toekomst van energiezuinig en duurzaam wonen? Wij staan klaar om u met advies, topproducten, installatie en nazorg van het gas af te helpen. 

Subsidie warmtepomp woningeigenaren

Bent u eigenaar van een koopwoning? Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u subsidie aanvragen voor een warmtepomp. U ontvangt tot wel €4000,- subsidie voor een warmtepomp, afhankelijk van het type warmtepomp dat u kiest. Daarnaast zijn er ook tal van duurzame leningen en hypotheken beschikbaar waarin uw investering volledig en tegen lage rente worden gedekt.

Onze warmtepompconcepten

Om uw woning op een efficiënte wijze gasloos te kunnen maken maken wij gebruik van een viertal vaste warmtepomp concepten. Deze concepten bestaan uit een lucht-waterwarmtepomp, lucht-luchtwarmtepomp, ventilatiewarmtepomp en een bodemwarmtepomp. Wij werken hierbij alleen maar met A-merk warmtepompen van Europese fabrikanten.

Doordat wij vanuit een viertal vaste warmtepompconcepten werken zijn wij in staat uw woning binnen afzienbare tijd gasloos te maken. Hierdoor kunnen wij een deel van onze werkzaamheden reeds prefabriceren zodat de doorlooptijd van onze werkzaamheden in uw woning zo minimaal mogelijk is. Wij proberen de installatie zo veel mogelijk Plug&Play voor te bereiden. 

Wij kiezen er bewust voor om alleen A-merk warmtepompen van Europese fabrikanten te plaatsen. In landen als Zweden en Noorwegen wordt al meer dan 40 jaar verwarmd en gekoeld middels warmtepompen. Daarnaast heeft men in die landen te maken met veel grote temperatuurverschillen door zeer strenge winters en ook milde zomers, waardoor deze producten reeds langjarig onder extreme weersinvloeden getest en bewezen zijn. De grootste voordelen voor u zijn:

  • Bewezen A-merk warmtepomp, geen producten met kinderziektes.
  • Warmtepompen met de hoogste energie-efficiëntie op de markt.
  • Geen risico op vervelende onderhouds- of serviceklachten.
  • Lange levensduur van uw nieuwe warmtepomp.

Samen naar een landelijke dekking

Gestart vanuit het centraal gelegen Kampen in het prachtige Overijssel. Inmiddels breiden we ons netwerk van aangesloten vakmensen snel uit en streven naar een landelijke dekking in 2024.

Ben jij die vakman/-vrouw die wij zoeken?

Onze aanvullende diensten

Wij staan er voor om u als klant volledig te ontzorgen bij het gasloos maken van uw woning. Vanuit die gedachte hebben wij dan ook een aantal aanvullende diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Zonnepanelen

PV-panelen zodat u uw verbruikte stroom zelf op kunt wekken.

Zonnepanelen
Slimme klimaatregeling

In elke ruimte de temperatuur regelen en desgewenst bewerken in een app.

Slimme klimaatregeling
Vloerverwarming en -koeling

Het aanbrengen van vloerverwarming en vloerkoeling kunnen wij in elke situatie regelen. Ook plafond- en wandverwarming behoren tot de opties.

Water vloerverwarming
Topkoeling

Uw warmtepomp kan voorzien worden van comfortabele topkoeling.

Topkoeling
Energiemonitoring

Altijd inzicht in uw energieverbruik en energie-opwek in een slimme app.

Energiemonitoring
Plat dak renovatie

Het vervangen, overlagen en/of na-isoleren van uw platte daken nemen wij graag voor onze rekening.

Plat dak renovatie

Team Gasloos ervaringen

Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
13:10 19 Jul 24
Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
Leendert VisserLeendert Visser
14:26 10 Jul 24
Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
Erik FennemaErik Fennema
18:45 17 Jun 24
Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
Raymond NoordamRaymond Noordam
08:58 25 Apr 24
Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
js_loader

Stap nu over naar een gasloze woning

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Binnen een week maken wij uw woning volledig toekomst proof!