Jouw ingeschatte besparing is..

per jaar!

Deze inschatting is gebaseerd op de volgende gemiddelde prijzen:

 • Een gasprijs van € 2,30 per m3
 • Een stroomprijs van € 0,44 per kw

  Snel advies
  op afstand

  Interesse?

  Wij staan u graag te woord om een vrijblijvend advies op maat te geven voor uw woningsituatie.

  Uw gegevens

  Team Gasloos ervaringen

  Thomas WerthenbachThomas Werthenbach
  13:10 19 Jul 24
  Goed, grondig en snel contact gehad met Michiel van Team Gasloos. Wij hebben flink wat partijen over de vloer gehad voor het opstellen van een offerte voor een all-electric warmtepomp. Uiteindelijk zijn wij voor Team Gasloos gegaan gezien hun persoonlijke en professionele aanpak en de eerlijke prijs. Na het akkoord op de offerte konden de werkzaamheden al na een paar weken plaatsvinden. Voor de installatie is Michiel nog eens bij ons langsgeweest voor het opnemen van de laatste details. De installatie zelf verliep ook erg soepel. Na anderhalve dag was het hele project gerealiseerd. Erg tevreden met het resultaat! Mochten wij in een volgende woning weer gaan verduurzamen, gaan wij zeker weer voor Team Gasloos!
  Leendert VisserLeendert Visser
  14:26 10 Jul 24
  Bij de verbouwing meteen verduurzaming meegenomen.Goed advies van team Gasloos over hoe en wat van warmtepompen. Onze wensen stonden centraal. We wilden een niet al te groot boilervat en toch altijd warm water. Het advies was toen een iets grotere warmtepomp qua capaciteit. Geen spijt van! We hebben altijd warm water. Zelfs douchen en baden tegelijk levert nog steeds voldoende HEET water op.Ook het leggen van de vloerverwarming door het gehele huis (alle verdiepingen) ging snel en werd nagedacht over het aantal groepen en ruimtes om eventueel later apart te verwarmen.Kortom, snel, goed en deskundig advies en montage!
  Erik FennemaErik Fennema
  18:45 17 Jun 24
  Van het gas af met Team Gasloos. Zonnepanelen, vloerverwarming, convectoren en een warmtepomp. Binnen een paar weken allemaal gerealiseerd. Ze hebben een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Ook wordt er altijd gedacht in oplossingen. Ik kan ze iedereen aanraden. Team Gasloos bedankt!
  Raymond NoordamRaymond Noordam
  08:58 25 Apr 24
  Na zoeken naar een betrouwebare partij uitgekomen bij Team Gasloos. Blij met de warmtepomp en de installatie. Een toch wel ingrijpende grote klus op een prettige manier afgehandeld, met oog voor de klant! Ik zou zo weer met ze in zee gaan.
  js_loader

  Aanvullende diensten

  Woning verduurzaming

  Zonnepanelen

  PV-panelen zodat u uw verbruikte stroom zelf op kunt wekken.

  Zonnepanelen
  Slimme klimaatregeling

  In elke ruimte de temperatuur regelen en desgewenst bewerken in een app.

  Slimme klimaatregeling
  Vloerverwarming en -koeling

  Het aanbrengen van vloerverwarming en vloerkoeling kunnen wij in elke situatie regelen. Ook plafond- en wandverwarming behoren tot de opties.

  Water vloerverwarming
  Topkoeling

  Uw warmtepomp kan voorzien worden van comfortabele topkoeling.

  Topkoeling
  Energiemonitoring

  Altijd inzicht in uw energieverbruik en energie-opwek in een slimme app.

  Energiemonitoring
  Plat dak renovatie

  Het vervangen, overlagen en/of na-isoleren van uw platte daken nemen wij graag voor onze rekening.

  Plat dak renovatie