Team Gasloos

Warmtepomp Kampen

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Warmtepomp in Kampen laten plaatsen?

Het tijdperk van gasloos wonen in Kampen is aangebroken. Met een warmtepomp van Team Gasloos staat u met beide benen in het nu en bent u klaar voor de toekomst. Met onze no-nonsense aanpak en technische expertise bieden we maatwerkoplossingen met warmtepompen, die we in Kampen of waar dan ook vakkundig installeren. Niet zelden bevat de oplossing ook zonnepanelen, vloerverwarming en topkoeling, net als slimme monitoring en energieregeling. Bent u klaar om met uw huishouden, VVE of woningbouwvereniging de overstap te maken naar gasloos wonen in Kampen? Ontdek hoe Team Gasloos u kan ontzorgen!

Warmtepompconcepten

Onze passende oplossingen voor uw woning in Kampen

Lucht-waterconcept

In plaats van gas gebruiken we de buitenlucht om uw woning te voorzien van warmte en warmtapwater.

Wanneer u dit wenst kan uw woning voorzien worden van topkoeling. Dit zorgt zelfs op warme zomerdagen voor een aangename binnentemperatuur.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een Thermia lucht-waterwarmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boiler opgesteld. Op een gezamenlijk af te stemmen locatie wordt een buitendeel geplaatst.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij het exacte type en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Ventilatieconcept

Wanneer uw woning reeds voorzien is van een ventilatie (afzuig) systeem dan is het een optie om uw woning te voorzien van een ventilatiewarmtepomp.

Bij deze variant gebruiken wij de afgezogen binnenlucht om uw woning weer te voorzien van warmte en om warm tapwater op te wekken.

Door het toepassen van een Flexit ventilatiewarmtepomp krijgt u een erg comfortabel binnenklimaat inclusief frisse lucht.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een A-merk ventilatiewarmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boilerventilator opgesteld.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
c

Bodemenergieconcept

Ons meest duurzame concept is het bodemenergieconcept. Bij deze variant halen wij de energie uit uw eigen bodem door middel van het boren van een warmte-/koudebron.

Het hele jaar door wordt warmte of kou uit de bodem gehaald om uw woning te voorzien van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht. In de winter wordt uw woning verwarmd en in de zomer wordt uw woning gekoeld dankzij de aangebrachte warmte-/koudebron in uw eigen bodem.

Onze Thermia warmtepompen maken gebruik van een geavanceerd boilersysteem, waardoor ook het maken van warmtapwater op een zeer energiezuinige wijze plaatsvindt.
Doordat de warmtepomp het hele jaar een zeer stabiele aanvoer krijgt uit uw eigen bodem is deze energievariant de meest energie-efficiënte en daardoor ook meest duurzame variant.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Stap ook over naar gasloos wonen

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen, bijvoorbeeld via www.warmtefonds.nl. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Wacht niet langer, vraag nu een vrijblijvend advies voor uw woning aan. 

Is een warmtepomp iets voor u?

Bent u aan het oriënteren op een nieuw warmteopwekkingssysteem? Laten we eens kijken wat een warmtepomp zoal het overwegen waard maakt! Om te beginnen, zoals we al benadrukten, is gasloos wonen in Kampen met een warmtepomp ineens heel bereikbaar. Onze warmtepompen werken op elektriciteit in combinatie met duurzame energiebronnen zoals de warmte in de buitenlucht of de bodem. Dit maakt de warmtepomp zeer energie-efficiënt. Ah, daar hebben we weer een voordeel: energiekosten besparen! En in combinatie met subsidies en financiële stimuleringsregelingen, zoals de ISDE, loopt het financiële voordeel alleen maar op. 

Drie soorten waterpompen voor een duurzaam Kampen

Bij Team Gasloos houden we van overzicht. Voor onze maatwerkoplossingen houden we in de basis drie waterpompconcepten aan, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften en situaties. 

Lucht-water: De lucht-water warmtepomp maakt gebruik van de buitenlucht om warmte en warm tapwater te leveren aan uw woning. Met onze A-merk lucht-water warmtepompen en een combinatietoestel met boiler zorgen we voor een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door.

Ventilatie: Onze all-electric ventilatiewarmtepomp maakt gebruik van bestaande ventilatiesystemen om warmte te leveren en warm tapwater te produceren. Met minimale verstoring vervangen we uw CV-ketel door een efficiëntere oplossing die bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bodemenergie: Haal energie uit de bodem met onze meest duurzame oplossing. Door het gebruik van warmte-/koudebronnen zorgen we voor verwarming en koeling op een energiezuinige manier, het hele jaar door.

Tip: Voeg zonnepanelen en een thuisbatterij toe voor nog meer energie-onafhankelijkheid. Met energiemonitoring en slimme klimaatregeling maximaliseert u bovendien uw besparingen en draagt u bij aan een groenere toekomst.

Team Gasloos: van advies tot installatie

Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de installatie en daarna; in iedere stap van het proces gaan we voor het hoogste serviceniveau. Bij het realiseren van uw warmtepomp in Kampen gaan we als volgt te werk:

  1. Woningopname: Onze experts bezoeken uw woning, evalueren uw behoeften en bespreken uw energieverbruik.
  2. Voorstel: We stellen een op maat gemaakt concept voor en bieden een transparant prijsvoorstel aan.
  3. Afstemming: Samen plannen we de werkzaamheden zo, dat het plaatsen van de warmtepomp bij u in Kampen zo min mogelijk hinder veroorzaakt..
  4. Montage: Onze vakmensen zetten zich in om het werk bij u uit te voeren volgens een doordachte en gestructureerde aanpak.
  5. Activatie & uitleg: We activeren het systeem en geven gedetailleerde uitleg over het gebruik ervan. Bovendien plannen we een follow-up afspraak om uw ervaring te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.

Gasloos wonen in Kampen met Team Gasloos

Duurzaam wonen in Kampen begint met een warmtepomp van Team Gasloos. Van een stand-alone warmtepomp tot en met complete oplossingen met vloerverwarming, zonnepanelen en slimme klimaatregeling; We begeleiden u met plezier op deze reis naar een gasloze toekomst. Laten we samen de mogelijkheden verkennen! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we gaan direct aan de slag met uw persoonlijke energie-oplossing.