Team Gasloos

Warmtepomp Nijmegen

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Warmtepomp in Nijmegen laten plaatsen?

Wilt u energie besparen én tegelijkertijd meewerken aan een beter milieu? Schaf een warmtepomp aan voor uw woning in Nijmegen. Wij werken vanuit een viertal vaste warmtepompconcepten. Door altijd vanuit deze vaste concepten te werken kunnen wij uw woning in Nijmegen binnen afzienbare tijd gasloos maken. Voor elke woning en situatie zijn altijd één of meerdere passende concepten te vinden.

Het grootste deel van de installatietechnische werkzaamheden worden door ons geprefabriceerd waardoor de doorlooptijd van onze werkzaamheden in uw woning zo minimaal mogelijk is. Wij proberen de installatie zo veel mogelijk Plug&Play voor te bereiden.

Warmtepompconcepten

Onze passende oplossingen voor uw woning in Nijmegen

Lucht-waterconcept

In plaats van gas gebruiken we de buitenlucht om uw woning te voorzien van warmte en warmtapwater.

Wanneer u dit wenst kan uw woning voorzien worden van topkoeling. Dit zorgt zelfs op warme zomerdagen voor een aangename binnentemperatuur.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een Thermia lucht-water warmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boiler opgesteld. Op een gezamenlijk af te stemmen locatie wordt een buitendeel geplaatst.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij het exacte type en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Ventilatieconcept

Wanneer uw woning reeds voorzien is van een ventilatie (afzuig) systeem dan is het een optie om uw woning te voorzien van een ventilatiewarmtepomp.

Bij deze variant gebruiken wij de afgezogen binnenlucht om uw woning weer te voorzien van warmte en om warm tapwater op te wekken.

Door het toepassen van een Flexit ventilatiewarmtepomp krijgt u een erg comfortabel binnenklimaat inclusief frisse lucht.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een A-merk ventilatiewarmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boiler ventilator opgesteld.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
c

Bodemenergieconcept

Ons meest duurzame concept is het bodemenergieconcept. Bij deze variant halen wij de energie uit uw eigen bodem door middel van het boren van een warmte-/koudebron.

Het hele jaar door wordt warme of koude uit de bodem gehaald om uw woning te voorzien van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht. In de winter wordt uw woning verwarmd en in de zomer wordt uw woning gekoeld dankzij de aangebrachte warmte-/koudebron in uw eigen bodem.

Onze Thermia warmtepompen maken gebruik van een geavanceerd boilersysteem, waardoor ook het maken van warmtapwater op een zeer energiezuinige wijze plaatsvindt.
Doordat de warmtepomp het hele jaar een zeer stabiele aanvoer krijgt uit uw eigen bodem is deze energievariant de meest energie-efficiënte en daardoor ook meest duurzame variant.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Stap ook over naar gasloos wonen

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen, bijvoorbeeld via www.warmtefonds.nl. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Wacht niet langer, vraag nu een vrijblijvend advies voor uw woning aan. 

Warmtepomp-concepten in Nijmegen

Het tijdperk van gasloos wonen in Nijmegen is hier. Met een warmtepomp van Team Gasloos staat u in het nu en bent u voorbereid op de toekomst. Onze no-nonsense aanpak en technische expertise bieden op maat gemaakte oplossingen met warmtepompen, die wij deskundig installeren in Nijmegen en omgeving. Vaak omvatten deze oplossingen ook zonnepanelen, vloerverwarming, topkoeling, evenals slimme monitoring en energieregeling. Bent u klaar om met uw huishouden, VVE of woningbouwvereniging de overstap te maken naar gasloos wonen in Nijmegen? Ontdek hoe Team Gasloos u kan ondersteunen en ontzorgen!

Is een warmtepomp iets voor u?

Bent u aan het oriënteren op een nieuw warmteopwekkingssysteem? Laten we eens kijken wat een warmtepomp zoal het overwegen waard maakt! Om te beginnen, zoals we al benadrukten, is gasloos wonen in Nijmegen met een warmtepomp ineens heel bereikbaar. Onze warmtepompen werken op elektriciteit in combinatie met duurzame energiebronnen zoals de warmte in de buitenlucht of de bodem. Dit maakt de warmtepomp zeer energie-efficiënt. Ah, daar hebben we weer een voordeel: energiekosten besparen! En in combinatie met subsidies en financiële stimuleringsregelingen, zoals de ISDE, loopt het financiële voordeel alleen maar op.

Kiezen voor een warmtepomp betekent ook dat u een duurzame keuze maakt. U vermindert niet alleen uw CO2-uitstoot, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst. Bovendien kan een warmtepomp niet alleen uw woning verwarmen, maar ook koelen in de zomer. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar.

Samengevat biedt een warmtepomp tal van voordelen:

  • Energie-efficiëntie: Werkt op elektriciteit en duurzame energiebronnen.
  • Kostenbesparing: Lagere energiekosten en profiteren van subsidies.
  • Duurzaamheid: Vermindert CO2-uitstoot en draagt bij aan een groenere toekomst.
  • Comfort: Zowel verwarmen als koelen van uw woning.

Dus, is een warmtepomp in Nijmegen iets voor u? Als u op zoek bent naar een efficiënte, kosteneffectieve en duurzame oplossing voor uw verwarmingsbehoeften, dan is het zeker de moeite waard om te overwegen!