Team Gasloos

Warmtepomp Zwolle

Interesse?
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Warmtepomp in Zwolle laten plaatsen?

Wilt u energie besparen én tegelijkertijd meewerken aan een beter milieu? Schaf een warmtepomp aan voor uw woning in Zwolle. Wij werken vanuit een viertal vaste warmtepompconcepten. Door altijd vanuit deze vaste concepten te werken kunnen wij uw woning in Zwolle binnen afzienbare tijd gasloos maken. Voor elke woning en situatie zijn altijd één of meerdere passende concepten te vinden.

Het grootste deel van de installatietechnische werkzaamheden worden door ons geprefabriceerd waardoor de doorlooptijd van onze werkzaamheden in uw woning zo minimaal mogelijk is. Wij proberen de installatie zo veel mogelijk Plug&Play voor te bereiden.

Warmtepompconcepten

Onze passende oplossingen voor uw woning in Zwolle

Lucht-waterconcept

In plaats van gas gebruiken we de buitenlucht om uw woning te voorzien van warmte en warmtapwater.

Wanneer u dit wenst kan uw woning voorzien worden van topkoeling. Dit zorgt zelfs op warme zomerdagen voor een aangename binnentemperatuur.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een Thermia lucht-water warmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boiler opgesteld. Op een gezamenlijk af te stemmen locatie wordt een buitendeel geplaatst.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij het exacte type en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Ventilatieconcept

Wanneer uw woning reeds voorzien is van een ventilatie (afzuig) systeem dan is het een optie om uw woning te voorzien van een ventilatiewarmtepomp.

Bij deze variant gebruiken wij de afgezogen binnenlucht om uw woning weer te voorzien van warmte en om warm tapwater op te wekken.

Door het toepassen van een Flexit ventilatiewarmtepomp krijgt u een erg comfortabel binnenklimaat inclusief frisse lucht.

Nadat wij uw oude cv-ketel verwijderd hebben zullen wij uw woning voorzien van een A-merk ventilatiewarmtepomp. Binnen wordt een combitoestel voorzien van boilerventilator opgesteld.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
c

Bodemenergieconcept

Ons meest duurzame concept is het bodemenergie concept. Bij deze variant halen wij de energie uit uw eigen bodem door middel van het boren van een warmte-/koudebron.

Het hele jaar door wordt warme of koude uit de bodem gehaald om uw woning te voorzien van een comfortabel en duurzaam binnenklimaat.

Uw woning wordt voorzien van vloerverwarming zodat de duurzame warmte op een comfortabele wijze in uw woning wordt gebracht. In de winter wordt uw woning verwarmd en in de zomer wordt uw woning gekoeld dankzij de aangebrachte warmte-/koudebron in uw eigen bodem.

Onze Thermia warmtepompen maken gebruik van een geavanceerd boilersysteem, waardoor ook het maken van warmtapwater op een zeer energiezuinige wijze plaatsvindt.
Doordat de warmtepomp het hele jaar een zeer stabiele aanvoer krijgt uit uw eigen bodem is deze energievariant de meest energie-efficiënte en daardoor ook meest duurzame variant.

Op basis van uw persoonlijk energie-advies bepalen wij de exacte hoeveelheden en benodigdheden en nemen wij u mee in onze plannen.

Lees meer
a

Stap ook over naar gasloos wonen

Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. Op dit moment kunt u nog een mooie subsidie krijgen van de overheid. Daarnaast bestaan er meerdere efficiënte groene leenvormen, bijvoorbeeld via www.warmtefonds.nl. Met hulp van Team Gasloos is overstappen naar een gasloze woning een fluitje van een cent.

Wacht niet langer, vraag nu een vrijblijvend advies voor uw woning aan. 

Is een warmtepomp in Zwolle iets voor u?

Zoekt u een nieuw warmteopwekkingssysteem? Een warmtepomp biedt talloze voordelen die het overwegen waard zijn. In Zwolle wordt gasloos wonen bereikbaar met een warmtepomp. Onze warmtepompen gebruiken elektriciteit en maken gebruik van duurzame energiebronnen zoals de warmte uit de buitenlucht of uit de bodem. Dit zorgt voor een zeer energie-efficiënt systeem dat uw energiekosten aanzienlijk verlaagt. Bovendien zijn er diverse subsidies en financiële stimuleringsregelingen beschikbaar, zoals de ISDE, die het financiële voordeel nog verder vergroten. Hierdoor wordt de investering in een warmtepomp nog aantrekkelijker.

Team Gasloos: van advies tot installatie

Vanaf het eerste adviesgesprek tot en met de installatie en daarna; in iedere stap van het proces gaan we voor het hoogste serviceniveau. Bij het realiseren van uw warmtepomp in Zwolle gaan we als volgt te werk:

  1. Woningopname: Onze experts bezoeken uw woning, evalueren uw behoeften en bespreken uw energieverbruik.
  2. Voorstel: We stellen een op maat gemaakt concept voor en bieden een transparant prijsvoorstel aan.
  3. Afstemming: Samen plannen we de werkzaamheden zo, dat het plaatsen van de warmtepomp bij u in Zwolle zo min mogelijk hinder veroorzaakt..
  4. Montage: Onze vakmensen zetten zich in om het werk bij u uit te voeren volgens een doordachte en gestructureerde aanpak.
  5. Activatie & uitleg: We activeren het systeem en geven gedetailleerde uitleg over het gebruik ervan. Bovendien plannen we een follow-up afspraak om uw ervaring te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.

Gasloos wonen in Zwolle met Team Gasloos

Duurzaam wonen in Zwolle begint met een warmtepomp van Team Gasloos. We bieden een breed scala aan oplossingen, van stand-alone warmtepompen tot complete systemen met vloerverwarming, zonnepanelen en slimme klimaatregeling. Onze experts begeleiden u stap voor stap op de weg naar een gasloze toekomst. Laten we samen de verschillende mogelijkheden verkennen! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail, en we beginnen direct met het uitwerken van uw persoonlijke energie-oplossing.