Gasloos wonen?

Van het gas af! 

 • Word volledig zelfvoorzienend
 • Ontwijk fluctuerende energieprijzen
 • Verhoog uw woningwaarde
 • Ga voor een beter wooncomfort
 • Bespaar direct in uw maandelijkse kosten
 • Draag bij aan een schonere natuur

Is het slim om van het gas af te gaan en zo ja, wat is de beste manier om gasloos wonen te realiseren? De voordelen van gasloos wonen bewegen steeds meer huiseigenaren richting gasloze alternatieven voor de CV-installatie, zoals een warmtepomp met vloerverwarming. De investering verdient zich veelal snel terug, helemaal wanneer u van subsidies gebruik maakt (wat op moment van schrijven zeker mogelijk is). Bij Team Gasloos zeggen we: Dit is het moment om over te stappen naar gasloos wonen. We hebben er onze missie van gemaakt om onze klanten te ontzorgen in het gasloos maken van de woning en daarmee flink te besparen op de energiekosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Warmtepomp concepten

Onze passende oplossingen

  Snel advies
  op afstand

  Interesse?

  Wij staan u graag te woord om een vrijblijvend advies op maat te geven voor uw woningsituatie.

  Uw gegevens

  De voordelen van gasloos wonen

  Gasloos wonen biedt vele voordelen, zoals:

  • Het vermijden van schommelingen in de gasprijzen
  • Direct besparen op uw maandelijkse kosten
  • Het verhogen van de waarde van uw woning
  • Het verbeteren van het wooncomfort
  • Bijdragen aan een schonere leefomgeving
  • Een stevige stap zetten richting zelfvoorzienend wonen

  Van het gas af: de kosten en de baten

  Wat het kost om van het gas af te gaan, is afhankelijk van uw situatie en de gekozen gasloze oplossing. Het is dus eerst een kwestie van hoe, voordat we kunnen bepalen hoeveel. Daarom beginnen we uw reis naar gasloos wonen met persoonlijk contact en een verkennend oog op uw woonsituatie. Vervolgens krijgt u vrijblijvend advies op maat hoe van het gas af te gaan, inclusief een indicatie van de kosten én de baten. 

  Aanvullende diensten

  Woning verduurzaming

  Zonnepanelen

  PV-panelen zodat u uw verbruikte stroom zelf op kunt wekken.

  Zonnepanelen
  Slimme klimaatregeling

  In elke ruimte de temperatuur regelen en desgewenst bewerken in een app.

  Slimme klimaatregeling
  Vloerverwarming en -koeling

  Het aanbrengen van vloerverwarming en vloerkoeling kunnen wij in elke situatie regelen. Ook plafond- en wandverwarming behoren tot de opties.

  Water vloerverwarming
  Topkoeling

  Uw warmtepomp kan voorzien worden van comfortabele topkoeling.

  Topkoeling
  Energiemonitoring

  Altijd inzicht in uw energieverbruik en energie-opwek in een slimme app.

  Energiemonitoring
  Plat dak renovatie

  Het vervangen, overlagen en/of na-isoleren van uw platte daken nemen wij graag voor onze rekening.

  Plat dak renovatie

  Welkom bij Team Gasloos!

  Ons team bestaat uit ervaren professionals uit de installatietechniek en bouwkunde. We hebben Team Gasloos opgericht met als voornaamste doel om mensen te helpen over te stappen naar een gasloze woning. En dan bedoelen we écht helpen, met eerlijk en praktijkgericht advies. We bieden onze klanten volledige ontzorging bij de belangrijke stap naar duurzame woninginstallaties.

  In 5 stappen van het gas af met Team Gasloos

  Onze gestroomlijnde aanpak begeleidt u in 5 stappen van het gas af:

  1. Woningopname: Na uw adviesaanvraag bezoeken we uw woning om de benodigde werkzaamheden te inventariseren en ons advies toe te lichten, inclusief het bespreken van uw energieverbruik.
  2. Voorstel: Op basis van de woningopname stellen we een gedetailleerd concept op dat het beste bij uw woning past en bieden we u een optimaal prijsvoorstel aan.
  3. Afstemming: Na uw opdracht plannen we samen met u de werkzaamheden in en bespreken we de doorlooptijd en impact ervan.
  4. Montage: Onze monteurs voeren de werkzaamheden uit op de afgesproken data, met minimale hinder en met behulp van hoogwaardige duurzame technieken.
  5. Activatie & uitleg: Na de montage is het systeem direct Plug&Play klaar voor gebruik, waarbij u een gedetailleerde uitleg ontvangt over het gebruik ervan.

  Unieke follow-up

  Wij willen graag zeker weten dat u 100% tevreden bent en het maximale haalt uit gasloos wonen. Daarom plannen we circa 6 weken na installatie een afspraak om te controleren of alles naar behoren functioneert en om eventuele vragen te beantwoorden. Met deze follow-up zijn we uniek in onze branche.

  Van het gas af met subsidie?

  We hebben drie innovatieve concepten ontwikkeld om uw huis snel van gas af te krijgen, gebaseerd op verschillende soorten warmtepompen. Als trotse woningeigenaar kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor de installatie van een warmtepomp, waarmee u de kosten aanzienlijk kunt verlagen. Bovendien zijn er diverse duurzame leningen en hypotheken beschikbaar waarmee uw investering volledig en tegen een lage rente kan worden gefinancierd. Zie voor meer informatie de website van de RVO.

  Stap nu over naar gasloos wonen

  Is het tijd om van het gas af te stappen? Bij Team Gasloos geloven we van wel. Onze missie is om u volledig te ontzorgen bij deze belangrijke stap naar een gasloze woning, waarbij u bijdraagt aan een schonere leefomgeving en flink bespaart op uw energiekosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om van het gas af te gaan en gasloos te wonen? Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij uw reis naar een toekomstbestendige energiehuishouding!